BIR İNCELEME YANGıN KAPıSı

Bir İnceleme yangın kapısı

Bir İnceleme yangın kapısı

Blog Article

Yangın bapsı; anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

kaynağı değkonutir]

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Binalarda muayyen standartlarda önem alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda yapıdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını temel düzlük, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kabilinden mümkün.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla yararlanma düzlükından kâr olmak amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 kişi kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük skorsına demetlı olarak merdiven enliliği yangın kapısı ayarlanmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri yüz kapılar hüsran görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Hiç küşüm yasak ki yangın felaketi, sene içre kişi yitirilmesine illet olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça güdük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de emtia kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve varlık kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü kanat şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı için bayağı maslahatlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Mono blok beden gestaltsı grup sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Report this page